Verzenden en retour

Verzenden 

Alle bestellingen worden verzonden via PostNL. 

Er is ook een mogelijkheid om de producten af te halen. Mocht je hiervoor kiezen dan nemen wij contact met je op zodra de bestelling klaar staat.

Wil je iets bestellen en woon je niet in Nederland? Neem dan contact met ons op, dan kunnen we de verzendkosten persoonlijk voor je berekenen. Let op! Eventuele extra kosten m.b.t. douane en belasting zijn de verantwoordelijkheid van de klant.

Uw bestelling zal met de uiterste zorg en in goede staat afgeleverd worden bij een Post NL Punt. Verzendingen zijn te allen tijde voor risico van de koper. Wolkracht is niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden door PostNL, evenals het beschadigen of kwijtraken van uw zending. Mocht er iets misgaan met de verzending, neem dan wel altijd even contact op!

Indien u ervoor heeft gekozen om uw bestelling af te halen of door ons te laten bezorgen, nemen wij contact op zodra de bestelling voor u klaar staat.

Levertijd 

Zodra de betaling door Wolkracht is ontvangen, zullen wij zorgdragen voor de verzending van uw bestelling. Een item wordt binnen drie werkdagen na ontvangst van betaling verzonden. Mocht het bestelde artikel onverhoopt niet meer voorradig zijn, dan stellen wij u hiervan uiterlijk binnen twee werkdagen op de hoogte per e-mail; uiteraard wordt, in overleg, een alternatief artikel opgestuurd, of wordt het door u betaalde bedrag teruggestort.

Retour

Voor bestellingen welke geplaatst zijn via de webwinkel van Wolkracht geldt een maximale zichttermijn van 14 dagen na ontvangst. Na het verstrijken van de zichttermijn is de koopovereenkomst een feit.

Mocht van de zichttermijn gebruik gemaakt worden, kan de bestelling uitsluitend geretourneerd worden indien deze:

  1. Eerst per e-mail aangemeld is bij info@wolkracht.nl met vermelding van uw volledige naam, adresgegevens, ordernummer en het desbetreffende rekeningnummer waar het bedrag op teruggestort dient te worden.
  2. Conform onze retourinstructies verzonden wordt.
  3. Compleet & onbeschadigd is en in de originele verpakking zit.
  4. Binnen de zichttermijn van 14 dagen wordt teruggestuurd.

Retourzendingen die niet voldoen aan 1 van de bovenstaande condities, worden niet in behandeling genomen. U kunt de bestelling weer afleveren bij het postkantoor of het dichtstbijzijnde depot van PostNL in uw regio. De verzendkosten zijn voor rekening van de klant.

Na goedkeuring en ontvangst van de retourzending restitueren wij het aankoopbedrag op uw rekening, in ieder geval binnen 30 dagen.

Winkelwagen